Gizlilik Koşulları

http://www.kibristaisariyorum.com, bireysel ve kurumsal kullanıcılara ait tüm bilgilerin güvenliğinin ve gizliliğinin ön planda olduğu bir platform olmayı amaçlamaktadır. Siteye Üye olan kişiler Kullanıcı olarak nitelendirilmektedir. Üye olmadan sitede ziyaret eden kişiler ise ziyaretçi olarak adlandırılmaktadır. Bir insan kaynakları sitesi olan Kibristaisariyorum.com, bireysel kullanıcılarına internet üzerinde profil oluşturma, özgeçmiş hazırlama, bilgilerini güncelleme, kaydetme ve iş başvurusu yapma olanağı, kurumsal kullanıcılarına profil oluşturma, bilgilerini güncelleme, iş ilanı verme, iş ilanlarını düzenleme olanağı tanımaktadır. Kullanıcıların siteyi aşağıdaki Gizlilik Prensipleri’ne veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit edilirse veya yetkili mercilerden bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, kullanıcılar ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirme hakkına sahiptir. Ayrıca benzer bir durumda Kibristaisariyorum.com, Gizlilik Prensipleri’nde öngörülen diğer tedbirleri alma hakkına da sahiptir. Sistemimizde kullanıcı olan fakat arzu edilen gizlilik prensiplerine uymayan kişi ve/veya kuruluşların bu prensibi zedelemelerinden dolayı firmamız sorumlu tutulamaz. Bu tür bir durumla karşılaştığınız takdirde Yardım bölümünden site yöneticilerine mail atarak kullanıcı bilgilerinin kaldırılmasını talep edebilir ve özgeçmişininiz silinmesini isteyebilirsiniz. Siteye kaydedilen bilgilerin diğer Kullanıcılar ve/veya 3.kişiler tarafından kullanılmış olması ve/veya Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nda düzenlenen manevi hakların ihlal edilmesi ve/veya her ne şekilde olursa olsun herhangi bir zarara uğramanız halinde Kibristaisariyorum.com’un hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kullanıcı, özgeçmişinde ve profil bilgilerinde vermiş olduğu tüm bilgilerin doğru, geçerli ve güncel olduğunu, bunların gerçeğe aykırı, eksik veya aldatıcı/yanıltıcı olması nedeniyle Kibristaisariyorum.com’un ve/veya 3.şahısların herhangi bir zarara uğraması halinde tüm zararları aynen ve derhal tazmin edeceklerini kabul ve taahhüt eder.

Kibristaisariyorum.com üzerinde ilan verebilmek için öncelikle sitede kullanıcı olması gerekir ve İş İlanı Verin bölümündeki Kurumsal Kullanıcı Formunu doldurması gerekir. Kibristaisariyorum.com üzerinden Kurumsal Kullanıcı Formu ile iletişim ve kurumsal bilgilerini site yönetimi ile paylaşırlar. Bu bilgiler iletişim ve site üzerinden alınan hizmet bedelinin faturalanmasında kullanılmaktadır. İşveren şirketlerin, site üzerinde kendileri hakkında sunduğu bilgiden Kibristaisariyorum.com sorumlu tutulamaz. Kurumsal Kullanıcıların hazırladıkları iş ilanları, öncelikle site yetkililerince gerçekleştirilen ödeme bilgisi kontrolüne bağlıdır. İş ilanlarında haksız rekabet yaratacak unsurlar, kurumları karalayacak ifadeler yer alamaz. İçerik açısından uygun görülmeyen ilanlar, ücreti alınmış dahi olsa kesinlikle yayınlanmayacaktır. İlanda şirketin/kullanıcının vermiş olduğu yanlış ve yanıltıcı bilgilerden Kibristaisariyorum.com  sorumlu tutulamaz.

Kibristaisariyorum.com; reklam, banner veya sponsorluk veren şirketlerin internet sitelerine link sağlamaktadır. Kibristaisariyorum.com, link verdiği sitelerin bilgi kullanımı, etik ilkeleri ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Ayrıca İş arayan kullanıcılar, site üzerinde beğendikleri haber, yazı ya da iş ilanlarını Duyuru Yap fonksiyonu sayesinde e-posta aracılığıyla başka kişilerle paylaşabilmektedir. Bu işlem sırasında, kullanıcının belirttiği e-posta adresi, Kibristaisariyorum.com  tarafından, site ile ilgili haber, duyuru, aktiviteleri paylaşmak dışında başka amaç için kullanılmayacaktır.

 

Kibristaisariyorum.com  kullanıcı ve ziyaretçilerinin site ile ilgili tarafımıza ulaştırdıkları her türlü istek, öneri, yorum ve soruları içeren bilgiler site performansını ölçmek açısından saklanmaktadır. Bu bilgiler kişilerin kendilerine yanıt vermek ve site etkinliğini artırmaya yönelik araştırmalarda kullanılmak dışında başka bir amaç için kullanılmayacaktır.

Kibristaisariyorum.com ’da yayınlanan yazı, grafik ve istatistikler (Materyaller) üçüncü kişiler tarafından izinsiz kullanılamaz. Sitede yer alan içerik materyalleri Kibristaisariyorum.com  izni alınmadan başka mecralarda yayınlanamaz veya diğer internet sitelerine link verilemez.

Kurumsal ve Bireysel kullanıcılarımızın tüm bilgilerinin gizliliğini korumaya yönelik olarak Kibristaisariyorum.com  üzerinde ilgili bölümlere kullanıcı adı ve şifre ile ulaşımınız sağlanmaktadır. Kullanıcının siteden yararlanma hakkı sadece kendisine aittir, başkalarına devredilemez. Kullanıcı adı ve şifrenizin gizliliği Kullanıcının sorumluluğundadır, üçüncü kişi ya da kuruluşlara kullandırılamaz. Kullanıcı adı ve şifresinin izinli veya izinsiz olarak üçüncü kişiler tarafından kullanımından doğabilecek durumlardan Kibristaisariyorum.com sorumluluk taşımamaktadır, doğabilecek her türlü hukuki ve cezai yükümlülük Kullanıcıya aittir. Bu maddeye aykırı hareket, Kullanıcıya verilen hizmetlerin herhangi bir bildirimde bulunmaksızın tek taraflı olarak durdurulmasına yol açabilir. Şifrenin izinsiz kullanımın tespit edilmesi durumunda Kibristaisariyorum.com bilgilendirilmelidir.

 

Kibristaisariyorum.com ’un belirlediği güvenlik – gizlilik prensiplerine uymayan ve dikkate almayan Kurumsal ve Bireysel kullanıcıların, güvenlik – gizlilik prensiplerinin aksi yönünde bir durumla karşılaşması halinde Kibristaisariyorum.com  sorumluluk taşımamaktadır.

Kibristaisariyorum.com  Gizlilik Prensipleri, kullanıcılar hakkında edinilen bilgilerin kullanım amacı ve sitenin kullanım şeklini içeren bir belgedir. Kullanıcı, Kibristaisariyorum.com’a Kullanıcı olarak, işbu Gizlilik Prensipleri’nde yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini, kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını ve Gizlilik Prensipleri’nin kendisi hakkında hüküm ifade edeceğini kabul ve taahhüt eder. Bu Gizlilik Prensipleri’nin uygulanmasından doğabilecek uyuşmazlıkların çözümünde İlgili Mahkemeler ve İcra Daireleri yetkili kılınmıştır.

Kibristaisariyorum.com, Gizlilik Prensipleri üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Yapılan değişikliklerden tüm kullanıcılar haberdar edilecektir.

Kibristaisariyorum.com’daki tüm işlemlerinizi tamamladıktan sonra “Çıkış” butonunu tıklamanızın aday gizliliğinizi korumak açısından oldukça önemli olduğunu hatırlatırız. Kibristaisariyorum.com’un en değer verdiği prensibi olan Kullanıcı Gizliliği konusunda bütün çabalarımıza karşın olumsuz bir durumla karşılaşırsanız, lütfen bu konuyu Yardım modülümüz aracılığı ile bize iletiniz.

Kibristaisariyorum.com ‘a duyduğunuz güven için çok teşekkür ederiz.

 iksag2

Leave a comment